Rintojen suurennus

Rintojen suurennus FDA:n turvallisuushyväksymillä Mentor-implanteilla maksaa 3 190 €. Rintojen suurennus FDA:n turvallisuushyväksymillä pyöreillä Silimed-implanteilla maksaa alk. 2790 €. Anatomisilla implanteilla suoritetun rintojen suurennuksen hinta on 3 490 €.

www.silikonirinnat.fi -sivuille on kerätty satoja yleisimpiä kysymyksiä rintojen suurennuksista. Sieltä löydät todennäköisesti myös oman kysymyksesi. Www.Laatukirurgia.com/galleria-sivuille on kerätty ennen ja jälkeen -kuvia plastiikkakirurgiemme suorittamista rintojen suurennuksista. Käy katsomassa upeat lopputulokset!

Rintojen suurennus A-kupista D-kuppiin. Mentor High Profile 425cc.

Lopputulos: Rintojen suurennus A-kupista D-kuppiin. Mentor High Profile 425cc.

Rintojen suurennuksessa rintoihin laitetaan rintaimplantit, jotka muokkaavat rintoja kyseisen implantin koon ja muodon mukaisesti.

Silikonirinnat eli rintojen suurennus sopii rinnattomille tai pienirintaisille naisille sekä naisille, jotka haluavat kasvattaa kuppikokoaan. Rintaimplantit voidaan laittaa myös velttoihin rintoihin täytteeksi ja kohottamaan rintoja. Rintojen suurennus saattaa korjata lieviä epäsymmetrioita.

Rintojen suurennus suoritetaan nukutuksessa. Toimenpidettä edeltää aina terveydentilan tutkimus. Mahdolliset sairaudet, vakituinen lääkitys, alkoholi- ja tupakointitottumukset sekä allergiat otetaan huomioon toimenpidettä suunniteltaessa. Potilaiden on käytävä ennen toimenpiteen suorittamista vaadituissa leikkauskohtaisissa tutkimuksissa (rintatutkimus, verikoe, joskus EKG). Meiltä saat aina tarkat ohjeet tutkimuksiin ja tutkimuspaikkoihin.

Silikonirinnat

Leikkaustekniikoita on useita. Arpi voidaan tehdä kainaloon, nännipihan ympärille tai rinnan alle. Elleivät rinnat ole todella veltot ja nännin kautta tehty kohotusleikkaus välttämätön, suosimme rinnan aluspoimusta leikkaamista. Tällöin arpi jää rinnan alle piiloon.

Leikkaustekniikka riippuu potilaan lähtökohdasta. Silikoni-implantti voidaan laittaa rintalihaksen alle tai rintalihaksen päälle. Hoikilla ja pienirintaisilla naisilla suositaan yleensä lihaksen alle (kokonaan tai osittain) laittamista. Mutta jos omaa rintaa on ja rinta on veltto, silloin suositaan lihaksen päälle laittamista. Lisäksi yksi vaihtoehto on laittaa rintaimplantti lihaskalvon eli fascialiksen alle.

Rintojen suurennuksissa on tärkeä ymmärtää mistä toimenpiteessä on kyse. Rintaan laitetaan rintaproteesit ja ne muokkaavat rintaa oman kokonsa ja mallinsa verran. Rintojen suurennus ei korjaa rakenteellisia ongelmia. Jos rinnat ja nännit ovat kaukana toisistaan ennen leikkausta, ovat ne sitä myös leikkauksen jälkeen. Samoin jos rinnat tai nännit ovat eri tasolla ennen leikkausta, ne ovat sitä myös lopputuloksessa. Epäsymmetriat eivät yleensä korjaannu täysin pelkillä proteeseilla.

Rintojen epäsymmetrioita korjataan yleensä yhdistelemällä eri rintaleikkaustekniikoita. Epäsymmetrioiden korjauksissa saatetaan samanaikaisesti käyttää rintaproteesia suurentamaan yhtä rintaa, kun taas toista rintaa joudutaan pienentämään ja kohottamaan. Epäsymmetrian korjauksissa saadaan suurta parannusta aikaan, mutta on epärealistista odottaa, että epäsymmetria korjaantuisi millimetrin tarkkuudella.

Tutustu yleisimpiin kysymyksiin ja niiden vastauksiin

Rintojen suurennus A-kupista C-kuppiin. Mentor High Profile 380cc.

Lopputulos: Rintojen suurennus A-kupista C-kuppiin. Mentor High Profile 380cc.

Silikoni-implantit

Käytämme rintojen suurennuksissa vain kansainvälisesti arvostettuja ja korkealaatuisia FDA:n turvallisuushyväksymiä silikoni-implantteja. Silikoni-implanteista löytyy laaja valikoima eri malleja. Kaikki käyttämämme silikoniproteesit ovat kapseloitumista vähentäviä karheapintaisia kohesiivigeeliproteeseja. Kohesiivigeeliproteeseissa on silikonikuoren sisällä marmeladimaista koheesiogeelitäytettä, joka säilyttää muotonsa, mahdollistaa esteettisesti luonnollisen lopputuloksen sekä jäljittelee aidon rintarauhasen tuntua.

Jokainen nainen on yksilöllinen fyysisine ominaisuuksineen ja henkilökohtaisine toiveineen. Siksi tarjoamme laajan valikoiman ainoastaan FDA:n turvallisuushyväksymiä merkkejä (Mentor, ja Silimed) sekä erimallisia ja muotoisia proteeseja, jotta voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan toivomustensa kaltaiset silikonirinnat.

Rintaproteeseja on karkeasti jaoteltuina kahta (2) mallia. Anatomisesti muotoiltuja eli pisaran mallisia sekä pyöreitä proteeseja. Lisäksi silikoniproteesien malleissa on huomioitu erilaisten naisten mittasuhteet. Rintaimplantteja on myös leveämmälle ja kapeammalle rinnalle. Samoin implanteissa otetaan huomioon yksilölliset kauneusihanteet toivotun rinnan täyttöasteen mukaan. Anatomisesti muotoillut implantit jäljittelevät rinnan omaa mallia. Ne ovat siten pyöreämpiä alaosastaan ja litteämpiä yläosasta. Anatomisia proteeseja käytetään, jos lähtökohta on hyvä ja potilas haluaa vain lisää kokoa rintaansa. Anatomisilla proteeseilla saa hyvin luonnollisia lopputuloksia. Pyöreä proteesi muokkaa rinnan mallia pyöreämmäksi ja tuo rinnan yläosaan täyteläisyyttä.

Helsingin neuvontavastaanotossamme konsultaatioissa käytämme konsultaatio-ohjelmaa, joka on suunniteltu kokoamaan kaikki olennaiset mitat rinnoista sekä tiedot potilaan toivomuksista. Ohjelma ehdottaa rintaimplanttia, joka vastaa potilaan toivomuksia ja mittasuhteita. Konsultaatio-ohjelman avulla opastamme oikean implantin valintaan, huomioiden potilaan tarpeet ja odotukset. Konsultaatioon kuuluu sovitusimplanttien sovitus. Tämä luo visualisoinnin mahdollisesta lopputuloksesta. Helsingin neuvontavastaanotossa käytössämme on uusin teknologia. Aiheeseen perehdytys eri vaihtoehtoineen ja ennen – ja jälkeen kuvien katselu tapahtuu suurelta televisionäytöltä.

Konsultaatiokäynnillä saa selville mitä toimenpiteellä voidaan saada aikaan. Konsultaatiossa kerrotaan tarjolla olevista vaihtoehdoista, leikkauksen kulusta, riskeistä, jälkihoidosta, leikkaukseen valmistautumisesta, sairaalasta ja henkilökunnasta. Konsultaatioihin tulee varata 1-1.5 tuntia aikaa. Konsultaation yhteydessä selvitetään myös asiakkaan taustatiedot, terveydentila ja toivomukset sekä otetaan mitat ja kuvat, jotta kirurgi voi antaa oman suosituksensa ja mielipiteensä tilanteesta. Paikan päällä pääsee katsomaan kirurgiemme suorittamista rintojen suurennuksista ennen – ja jälkeen kuvia sekä tutustumaan eri proteesivaihtoehtoihin. Potilaat saavat myös sovittaa sovitusimplantteja. Konsultaatiossa vastataan kaikkiin kysymyksiin.

Päätös leikkaukseen lähtemisestä lähtee asiakkaasta itsestään. Leikkaukseen päätyvä potilas saa kotiinsa postitettuna kaikki asiaan kuuluvat paperit liittyen sovittuun aikatauluun. Toimenpiteet suoritetaan Viron parhaassa yksityissairaalassa. Tarjoamme potilaillemme täydellisen paketin. Järjestämme meno – ja paluuliput sekä kuljetukset paikan päällä. Hintaan sisältyy myös yöpyminen, täysihoito, anestesia, leikkaus, rintaimplantit, lääkkeet sekä neuvonta ja jälkitarkastukset Suomessa.

Rintojen suurennus B-kupista C-kuppiin. Mentor Moderate Profile 380cc.

Lopputulos: Rintojen suurennus B-kupista C-kuppiin. Mentor Moderate Profile 380cc.

Silikonirinnat Tallinnassa

Toimenpiteeseen lähdetään aamulla. Tallinnassa on vastassa autonkuljettajamme, joka kuljettaa turvallisesti sairaalaan. Sairaalassa saa mukavuuksilla varustetun huoneen. Lisämaksua vastaan (160 €) voi ottaa mukaan ystävän henkiseksi tueksi, jolloin saa saattajan kanssa yhteisen huoneen. Saattajapakettiin sisältyvät matkat, autonkuljettajan kuljetus, yöpyminen ja täysihoito.

Sairaalassa tapaat kirurgin. Kaikki kirurgimme suorittavat toimenpiteitä, jotka ovat heidän omaa erikoisalaansa. Rintakirurgeillamme on useiden vuosien kokemus rintojen suurennuksesta ja erikoistuminen juuri niihin, takaa paremmat lopputulokset. Asiakas valitsee itse leikkaavan plastiikkakirurgin. Vaihtoehtona voit valita naisen tai miehen kirurgiksesi, kumpi tuntuu sinusta mukavammalta.

Kirurgi piirtää rintoihin leikkauskartan ja käy läpi mitä toimenpiteessä tapahtuu. Rintojen suurennus pyritään aloittamaan pian käymänne keskustelun jälkeen, jotta sairaalassa ei tarvitsisi jännittää pitkään. Leikkauksen ja anestesian turvallisuuden kannalta on tärkeää, että potilas on rehellinen terveydentilastaan, elintavoistaan ja on syömättä / juomatta vähintään kuusi (6) tuntia ennen arvioitua leikkausaikaa.

Rintojen suurennus kestää noin tunnin. Potilas viedään leikkauksen jälkeen heräämöön. Siellä vointia seurataan, kunnes se on vakaa, jonka jälkeen potilas siirretään takaisin osastolle. Leikkauksen jälkeen kipuja lievitetään tehokkaalla kipulääkityksellä. Potilaat yöpyvät sairaalassa yhden yön tarkkailussa. Ennen kotiutusta kirurgi tarkastaa vielä käsitellyn alueen. Toimenpiteestä paranemiseen kuuluvat mustelmat, turvotus ja epämiellyttävät tuntemukset. Vaikka rintojen suurennuksessa tapahtuneen konkreettisen rintojen koon kasvun näkee heti, niin paraneminen vaatii malttia ja kärsivällisyyttä.

Ompeleet ovat itsestään sulavaa lankaa, mutta haavojen päissä olevat solmut poistetaan noin 10 päivää toimenpiteen jälkeen. Jälkitarkastus tehdään vasta noin 6 kk toimenpiteen jälkeen. Sairausloma-ajan pituus on yksilöllinen. Yleensä se on 2-10 päivää. Siihen vaikuttavat sekä tekniikka (lihaksen alle laitettaessa kipuja on enemmän) että kipukynnys ja työn laatu. Kuukauden ajan vältetään raskasta liikuntaa, saunomista, uimista ja auringonottoa. Lisäksi silikonirinnat tuetaan kuukauden ajaksi napakoilla liiveillä. Sairaalasta saa mukaansa lääkkeitä kivunlievitykseen sekä antibiootit. Kaikki konsultaatiossa käyvät potilaat saavat kirjalliset ohjeet koskien valmistautumista leikkaukseen ja leikkauksesta toipumiseen.

 

Turvallisuus

Konsultaatiossa käyneille ja leikkaukseen päätyneille asiakkaille tarjoamme Helsingin toimipisteessämme turvallista jälkihoitoa, ohjeistusta ja sekä jälkitarkastuksia.

Komplikaatiot ovat harvinaisia, mutta koska niiden mahdollisuutta ei voida kokonaan poissulkea, niin annamme toimenpiteisiin lähteville potilaille gsm-numeron, josta tavoittaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Lääkärimme tarkistaa tarvittaessa toimenpidealueen sekä määrää lisälääkityksiä.

FDA Turvallisuushyvaksyntä FDA-hyväksyntä FDA turvallisuus

Haluamme pitää huolta turvallisuudestasi. Käytämme vain FDA:n turvallisuushyväksynnän saamia rintaimplantteja.

Miksi Laatukirurgian takuut ovat paremmat

Tätä ei voi korostaa liikaa. Plastiikkakirurgia-alalla tarjotaan kymmeniä eri rintaimplanttimerkkejä, mutta vain kolmella niistä on FDA:n turvallisuushyväksyntä. Tämä tarkoittaa, että nämä kolme merkkiä ovat käyneet läpi useiden vuosien, USA:n valtion valvomat rintaimplanttitestit. Ne ovat vaativat ja siksi vain kolme implanttimerkkiä on läpäissyt ne. Kaikkien muiden merkkien käyttö on kokonaan kielletty USA:ssa. Laatukirurgia käyttää ainoastaan rintaimplantteja, joilla on FDA:n turvallisuushyväksyntä, koska se takaa turvallisemman implanttivalinnan. Kolme FDA:n hyväksymää merkkiä ovat Mentor, Silimed (Sientra) ja Allergan Natrelle (McGhan). Mentor on ainoa näistä kolmesta, joka valmistetaan länsimaissa. Suosittelemme varmistamaan aina implanttia valitessa, että implantillasi on varmasti FDA:n turvallisuushyväksyntä.

Nykypäivänä geelitäytteisillä rintaimplanteilla on elinikäinen takuu, jonka perusteella implantit korvataan ilmaiseksi, jos silikoniproteesi elinaikanasi joudutaan vaihtamaan repeytymisen tai kuoren heikentymisen vuoksi. Rintojen suurennus potilaat saavat leikkauksen yhteydessä, ns. proteesipassit, joista löytyy proteesien yksilölliset tiedot.

Yleisin riski rintojen suurennuksessa on nimeltään kapseloituminen eli kapselikontraktuura. Sillä tarkoitetaan normaalia fibroottisen kapselin ja tulehdussolukon muodostamaa vierasesinereaktiota rintaproteesin ympärillä. Proteesin ympärille siis syntyy arpikudosta, joka kutistuu proteesin ympärillä. Kapseloituminen ei ole terveysriski. Se voi kuitenkin haitata elämänlaatua. Kapseloituminen ei ole kirurgin tekemä virhe eikä proteesissa oleva vika, vaan joidenkin ihmisten kudoksessa oleva ominaisuus. Mikäli kapseloitumista on tullut kerran, on mahdollista, että sitä tulee uudestaan.

Kapseloitumista hoidetaan joko proteesien vaihdolla tai poistolla. Ihmiset ovat yksilöllisiä ja ihmisten kehot reagoivat yksilöllisesti vierasesineisiin. Tästä syystä joillekin kapseloitumista voi tulla suhteellisen pian (n. 6 kk) toimenpiteen jälkeen ja toisille vasta useiden vuosien kuluttua. Kapseloitumista on neljää eri astetta (Baker grade I-IV). Ensimmäisen ja toiseen asteen kapseloituminen on oireetonta eikä sitä välttämättä edes huomaa eikä se haittaa. Kolmas (3) aste tekee rinnasta kiinteän tuntuisen ja näköisen. Neljännessä (4) asteessa silikonirinnat näyttävät ja tuntuvat kovilta ja lisäksi rinnassa voi tuntua epämiellyttävyyden tunnetta tai jopa kipua.

Kapselitakuumme kattaa ilmaisen korjausleikkauksen, kun kyseessä on Baker Grade III-kapseloituminen tai pahimmanlaatuinen kapseloituminen eli neljännen asteen (Baker Grade IV). Kapseloitumistakuu on voimassa viisi (5) vuotta leikkauspäivämäärästä. Takuun saa leikkaukseen lähtiessä kirjallisena.

 

Hinta

Rintojen suurennus FDA:n turvallisuushyväksymillä Mentor-implantilla ja FDA:n turvallisuushyväksymillä Silimedin implantilla maksaa 3190 €. Suurennus Mentorin anatomisella implantilla maksaa 3490 €.

Rintojen suurennus A-kupista C-kuppiin. Mentor Moderate Profile 300cc.

Lopputulos: Rintojen suurennus A-kupista C-kuppiin. Mentor Moderate Profile 300cc.

Rintojen suurennus hintamme sisältää:

– Matkat Helsinki-Tallinna-Helsinki

– Paluumatkalla hytti

– Kuljetukset Tallinnassa satama-sairaala-satama

– Yöpyminen täysihoidolla yksityissairaalassa, jossa 24 h päivystys

– Mukavuuksilla varustetut potilashuoneet

– Modernit fasiliteetit ja uudet laitteet

– Leikkaus parhailla, vain FDA:n turvallisuushyväksymillä rintaimplanteilla

– Ilmainen kapselitakuu

– Tukiliivit

– Antibiootit ja kipulääkkeet

– 24h päivystysnumero

– Tarvittavat lähetteet leikkausta edeltäviin tutkimuksiin

– Jälkitarkastukset Suomessa

– Riittävästi henkilökuntaa turvaamassa paranemista Suomen puolella