Laatukirurgian esittely

Plastiikkakirurgia Laatukirurgia - Esittely

Laatukirurgia on Suomessa 1999 perustettu, kansainvälinen esteettisen kirurgian hoitobrändi. Laatukirurgia antaa erittäin korkeatasoisia ja vahvasti laatuun panostavia palveluita. Potilaiden turvallisuus on tärkein asia kaikissa toimintaamme liittyvissä asioissa.

Meillä yhdistyvät viisi potilaan kannalta erityisen tärkeää asiaa:
  • Välittäminen potilaasta
  • Korkeatasoinen, ystävällinen palvelu
  • Monipuolinen, turvallinen tuotevalikoima
  • Tutkitut ja testatut laatutuotteet
  • Potilaan mukaan sovitut aikataulut

Kun tulet meille, tiedät saavasi laatua.

Laatukirurgian konsultoimat plastiikkakirurgiset toimenpiteet suoritetaan Tallinnassa ja Minskissä sijaitsevissa sairaaloissa. Näiden sairaaloiden puitteet täyttävät vaativimmankin potilaan odotukset: Tilat ovat uudet, modernit ja siistit, käytettävät laitteet uusinta uutta ja henkilökunta on alansa ammattilaisia.

Moniin muihin sairaaloihin poiketen, sairaalamme leikkaussalissa ei hoideta minkäänlaisista tulehdusperäisistä sairauksista kärsiviä potilaita, mikä minimoi klinikan sisäisten tartuntojen mahdollisuuden.

Plastiikkakirurgian osastot sijaitsee yksityissairaaloiden yläkerroissa.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä tunnettujen plastiikkakirurgien kanssa ja meihin kannattaa olla yhteydessä, mikäli haluat kuuluisien plastiikkakirurgien vastaanotoille. Laatukirurgian Helsingin neuvontavastaanotto sijaitsee keskustassa Tarkk´ampujankadulla.

Jokaista asiakastamme kohdellaan omana yksilönään ja hänen toiveitaan kunnioitetaan. Seuraamme erittäin tarkasti hoitomenetelmien kansainvälistä kehitystä ja pidämme itsemme ajan tasalla alan hoitotekniikkojen uudistuessa.

Sairaaloissamme suoritettavilla plastiikkakirurgiapalveluilla ja siellä kaikilla toimenpiteeseen osallistuvilla on tarvittavat terveydenhoidon toimiluvat kunnossa.