Potilaitamme

Ensiksikin haluamme korostaa, että emme palvele vain VIP-henkilöitä ja rikkaita asiakkaita. Vastaanotollamme käyvät kaikkien mahdollisten ammattien edustajat, joiden ikä vaihtelee suuresti. Korvien muotoilua lukuun ottamatta edellytämme asiakkailtamme vähintään 18-vuoden ikää. Monet potilaistamme ovatkin keski-ikää lähestyviä itsestään huolta pitäviä naisia, jotka ovat jo kauan harkinneet plastiikkakirurgista toimenpidettä. He ovat motivoituneita ja heillä on realistinen mielikuva omista toiveistaan ja niiden toteuttamismahdollisuuksista.

Usein meiltä tulee kysymään neuvoa ihminen, joka pelkää leimautuvansa turhamaiseksi. Tästä ei kuitenkaan ole kysymys; Me sisustamme kotimme kauniiksi, nautimme taiteesta, kiinnitämme huomiota pukeutumiseemme… nämä kaikki johtuvat synnynnäisistä ominaisuuksiamme, kuten harmonian arvostuksesta ja kauneuden tajusta. Onkin syytä korostaa, että Laatukirurgia toimii estetiikan nimissä, ei turhamaisuuden palveluksessa.

Meillä Laatukirurgiassa käy paljon tämän päivän uranaisia, joiden on oltava jo työnsä puolesta edustavia. Kauneudenhoitoaloilla työskentelevät mainostavat omalla olemuksellaan tarjoamiaan palveluita. Ammatin vuoksi ulkonäöstä huolehtivien lisäksi erittäin suuri osa suomalaisista naisista teettää toimenpiteen lahjana itselleen. He ovat tehneet monien vuosien ajan työtä huomioiden läheistensä tarpeet, hoivaten ja uhrautuen. Kun velvoitteet vähenevät, jää aikaa vihdoin myös hoitaa itseään.

Moni ihminen on nykyaikana nuorempi mieleltään kuin ulkonäöltään. Tasapainon löytäminen näiden tekijöiden välille kuuluu plastiikkakirurgiemme työhön. Jotkut toki vanhenevat kauniisti ja harmonisesti, mutta useimpiin meihin vanheneminen jättää selvät jälkensä. Tasa-arvoon pyritään monilla elämän eri alueilla, miksei siis myös ulkonäköön liittyvissä asioissa.

Esteettisten toimenpiteiden kysyntä lisääntyy vuosittain. Toivommekin, että leikkausta haluava potilas voisi iloisena, avoimin mielin ja syyllisyyttä tuntematta hakeutua Laatukirurgian neuvontavastaanotolle ja sitten mahdolliseen toimenpiteeseen. Kun on tyytyväinen omaan itseensä, jaksaa hymyillä myös muille.