Turvallinen

Ennen toimenpiteeseen menoa saatat miettiä seuraavia asioita:

  • Haluatko saada hoitosi mieluummin turvallisessa, modernissa yksityissairaalassa, jonka leikkaussalissa ei hoideta minkäänlaisia tulehdusperäisistä sairauksista kärsiviä potilaita, mikä minimoi klinikansisäisten tartuntojen mahdollisuuden?
  • Ovatko toimenpiteet suorittavat kirurgit todella koulutukseltaan plastiikkakirurgeja?
  • Suoritetaanko toimenpiteet riittävällä määrällä ammattitaitoista henkilökuntaa?
  • Suorittaako mahdollisen nukutuksen anestesialääkäri?
  • Onko sinulla saatavillasi paras mahdollinen lääkärihoito ympäri vuorokauden?

Laatukirurgia tarjoaa mahdollisuutta toimenpiteisiin turvallisessa sairaalaympäristössä. Yksityissairaalat sijaitsevat Sveitsissä, Zürichissä ja Virossa, Tallinnassa. Sairaaloissa on ympärivuorokautinen päivystys ja ensiluokkainen varustetaso.

Toimenpiteissä henkilökuntaa on jokaiselta erikoisalalta. Nukutuksen hoitaa aina anestesialääkäri ammattitaitoisine avustajineen ja leikkaavaa kirurgia avustaa 3-4 ammattitaitoista erikoishoitajaa. Sairaalassamme päivystävät erikoislääkärit ympäri vuorokauden, joten sinulla on tarvittava hoito aina saatavillasi. Toimenpiteitä suorittaessaan erikoiskirurgeillamme on parhaat menetelmät ja välineet käytössään. Käytettävät materiaalit edustavat huippulaatua, sillä tarjoamme asiakkaillemme vain parasta.

On kyse sinusta, sinun kasvoistasi, sinun rinnoistasi ja sinun vartalostasi. Laatukirurgia tarjoaa sinulle turvallista ja vaivatonta tapaa olla tyytyväinen itseesi.

15 useimmin esitettyä kysymystä turvallisuudesta vastauksineen.